Συχνές ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς πηγαίνω στο Μaria’s Place; Ποιά είναι η πλησιέστερη παραλία;
Δείτε τις απαντήσεις σ’ αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις σχετικά με τη διαμονή σας στο Maria’s Place, ενοικιαζόμενα δωμάτια και σπίτια.

Δείτε επίσης τις Συχνές Ερωτήσεις- Αντίπαρος


Οι φιλοξενούμενοι του Maria’s Place μπορούν να κάνουν χρήση του mini-bus που κάνει δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Αντιπάρου. Αλλιώς η βόλτα με τα πόδια μέχρι το κέντρο της Χώρας είναι 5 λεπτά.

Η αμμουδερή παραλία του Άγιου Σπυρίδωνα (ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά λόγω της ρηχότητας και των ήρεμων νερών της) βρίσκεται μονάχα 150 μέτρα από το Maria’s Place. Άλλες κοντινές αμμουδερές παραλίες είναι η Διάπορη και η παραλία δίπλα στο κάμπινγκ – και οι δύο σε απόσταση 800 μέτρων από το ξενοδοχείο. Η παραλία της Ψαραλυκής βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου (και προσφέρει μπαρ, ομπρέλες και δέντρα για σκίαση).

Το χωριό της Αντιπάρου και τα γοητευτικά μαγαζιά, οι καφετέριες και οι ταβέρνες της είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το Maria’s Place – περίπου 500 μέτρα από το σημείο που αρχίζει ο δρόμος της Αγοράς.

Όχι, το νερό της βρύσης είναι γλυφό και κατάλληλο μόνο για την μπουγάδα και τις δουλειές του σπιτιού. Μπορείτε να αγοράσετε εμφιαλωμένο νερό σε οποιοδήποτε μίνι μάρκετ του νησιού σε εξάδες των 1,5 λίτρων, που κοστίζουν λιγότερο από την αγορά μεμονωμένων μπουκαλιών. Μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους υπεύθυνους του Maria Place να σας προμηθεύσουν με μπουκάλια νερού.

Όχι, αλλά μπορείτε να πάτε τα ρούχα σας σε πλυντήρια ρούχων στο κέντρο του χωριού.

Ναι. Οι πετσέτες αλλάζουν κάθε μέρα. Τα σεντόνια αλλάζουν κάθε τέσσερις ημέρες. Τα δωμάτια καθαρίζονται κάθε μέρα. Εάν επιθυμείτε να καθαρίζουμε τα σεντόνια και τις πετσέτες σας σε πιο συχνή βάση παρακαλώ ενημερώστε την υπηρεσία καθαριότητας.

Η περιοχή όπου βρίσκεται το Maria’s Place έχει πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια και είναι ήσυχη περιοχή με λίγα αυτοκίνητα στους παρακείμενους δρόμους.

Τα κατοικίδια επιτρέπονται μόνο κατόπιν προηγούμενης συμφωνίας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας προτού προβείτε στην κράτησή σας.

Υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης κοντά στο Maria’s Place.

Ναι, οι πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές.

αίτημα κράτησης